Streekradio en A28FM zijn sinds 1 januari 2018 verder gegaan onder een nieuwe naam; DNO Media.
DNO Media brengt radio, tv en online content voor Zuidwest Drenthe en Noord Overijssel.

StreekTV is ook onderdeel van DNO Media en ontvang je digitaal via o.a. Ziggo, KPN, Caiway en div. glasvezelaanbieders.
DNO Radio heeft 2 edities, Zuidwest Drenthe via 104.8 FM en editie Noord Overijssel via 106.6 FM.

Binnenkort zal de Streekradio site en inhoud komen te vervallen. De meeste onderdelen zullen verhuizen naar wijzijndno.nl.


of klik hier om nog even de Streekradio site te bezoeken.
Streekradio 104.8 FMstreekradioStreekradio 104.8 FMstreekradio
KIJK & LUISTER LIVE
Nu op Streekradio
Nu op de Streekradio: DNO Werkt! DNO Werkt!
De beste (pop)classics en het laatste nieuws, weer en verkeer

Bekijk de playlist

Streekschijf
(c) Streekradio
Sheppard
Coming Home
Alle Streekschijven bekijken...
Advertentie
Voortman Pesse Showroom
Voortman Pesse ShowroomStreeknieuws | Bericht of tip voor onze redactie, email: redactie@streekradio.com
   Langzamerhand komt er een einde aan de reeks oefenduels en kunnen alle DNO-clubs wekelijks weer competitie spelen. Als de weersomstandigheden gunstig blijven, volgt DNO sport dit weekend liefst dertien wedstrijden.

   Zaterdag
   In de hoofdklasse B hervatte Staphorst op 14 januari de competitie teleurstellend met een 2-0 nederlaag op Urk. Dat het daarna drie weken geen competitie speelde kwam wellicht niet zo slecht uit. Hoofdtrainer Jan Vlap had zodoende genoeg tijd om de selectie weer fris in het hoofd te krijgen.
   Aangezien Staphorst afgelopen dinsdag HZVV in een oefenwedstrijd met 6-1 versloeg, lijkt dat dan ook gelukt. Dat is maar goed ook, want aankomende zaterdag wacht de lastige uitwedstrijd tegen Excelsior’31. De ploeg uit Rijssen staat één punt achter op Staphorst en moet winnen als het nog wil aansluiten bij de top van het klassement. Dat laatste geldt ook voor Staphorst, dat hogere ambities heeft dan de huidige vijfde plek.

   De vorm bij Staphorst lijkt dus inmiddels weer goed te zitten, wat ook geldt voor het uitzicht op volgend seizoen. De blauw-gelen hebben namelijk twee nieuwe spelers weten vast te leggen voor de nieuwe jaargang. Het gaat om de 27-jarige Heine Uuldriks (Harkemase Boys) en de 26-jarige William De Boer (Flevo Boys). Beide spelers zijn aanvallers, maar hebben een geheel andere speelstijl. Eerstgenoemde is een robuuste en veel scorende spits, waar William De Boer meer een sierlijke dribbelaar met scorend vermogen is. Dat Staphorst ervoor kiest de aanval te versterken is geen verrassing, aangezien Jan Vlap al regelmatig kenbaar heeft gemaakt gogme voor het vijandelijke doel te missen. Daar komt nog bij dat aanvaller Camiel Fidom heeft aangegeven te vertrekken aan het eind van dit seizoen.
    
   In de derde klasse D spelen, behalve Vitesse’63, alle DNO-clubs haar eerste competitieduel van 2017. Rouveen speelt haar eerste belangrijke duel van het nieuwe jaar tegen Elim. De ploeg van hoofdtrainer Henk Harmens zal de drie punten in eigen huis willen houden, aangezien Elim een moeizaam seizoen kent. Het staat derde laatst op de ranglijst, waar Rouveen op dit moment een stabiele zesde plek bezet houdt. In dezelfde klasse zal ZZVV ook alleen genoegen nemen met een overwinning.  Het gaat op bezoek bij rode lantaarndrager CSVC. De Coevordenaren hebben nog maar tien punten uit dertien wedstrijden, hoewel ZZVV ook had verwacht de winterstop in te gaan met een hogere klassering dan de huidige zevende plaats.

   Het Vitesse’63 van Johan Knoll speelt zaterdag thuis tegen een directe concurrent, Fit Boys. Beide ploegen strijden voor directe handhaving in de derde klasse D, wat het een zespuntenwedstrijd maakt. Fit boys staat op dit moment nog op een veilige tiende plek, maar Vitesse’63 heeft ondanks de twee plekken lagere stand maar één punt minder. Hierbij moet wel gezegd worden dat Fit Boys nog een wedstrijd tegoed heeft.

   Ook VVAK hervat de competitie weer in de 5e klasse E. De ploeg uit Alteveer-Kerkenveld kent een tot dusver moeizaam seizoen, maar een overwinning tegen koploper Achilles 1894 zou de ploeg een flinke dosis zelfvertrouwen kunnen geven. De Assenaren liggen goed op titelkoers, want het heeft halverwege al elf punten voorsprong op nummer twee Tiendeveen. VVAK hoopt de tweede seizoenshelft op te krabbelen uit de onderste regionen, want de elfde plek past niet bij de formatie van Rudie Woltinge.

   Zondag
   In de tweede klasse K krijgt Ruinerwold de kans zich te revancheren na de zeperd van afgelopen zondag. In Emmeloord blameerde de ploeg van Gert Jan Hoekstra zich door met 5-0 te verliezen. Aan de tegenstander van aankomende zondag, Groninger Boys, heeft Ruinerwold ook geen prettige herinneringen. Het eerste duel werd, tijdens het Ruinerwoldse zomerfeest, onnodig met 3-1 verloren. Ruinerwold heeft zodoende de kans om zondag de nodige frustratie van zich af te spelen en aansluiting te houden bij de top van het klassement.
    
   In de derde klasse D spelen beide DNO-clubs haar eerste competitieduel van het nieuwe jaar. Zuidwolde treft een tegenstander waar het nog wat tegen heeft recht te zetten. De eerste ontmoeting met Epe werd namelijk met maar liefst 7-1 verloren. Dat was echter in de beginfase van de competitie, toen de formatie van Jarrisch Keizer duidelijk nog zoekende was. Voor de winterstop werd echter de stijgende lijn ingezet en Zuidwolde zou deze lijn graag doortrekken door in eigen huis van de nummer twee op de ranglijst te winnen. Ruinen speelt op haar beurt zondag in en tegen Dedemsvaart. Ruinen doet het helemaal niet slecht met een elfde plek in deze zware competitie en zal in staat moeten zijn om het Dedemsvaart lastig te maken. Voor Dedemsvaart is, ondanks de vierde plek, de titel uit zicht en het zal zich moeten richten op een eventuele nacompetitieplek. Ruinen kan met een overwinning een mooie stap richting directe handhaving zetten.

   Een klasse lager speelt Wacker aankomende zondag in de vierde klasse E haar eerste competitieduel na de winterstop bij SV Hoogersmilde. Het is te hopen dat de formatie van Ruud Westerhoven zich heeft hersteld van het 12-0 verlies in een oefenduel tegen HODO en tegen de nummer 12 op de ranglijst weer haar beste spel laat zien. Met een derde plek en maar drie punten achterstand op USV mag Wacker de tweede seizoenshelft een poging wagen het eerste kampioenschap sinds 14 jaar te vieren.

   Waar Wacker dus voorzichtig droomt van een kampioenschap, heeft buurman IJhorst in dezelfde competitie andere zorgen. Een plek in de nacompetitie om zodoende degradatie af te wenden lijkt het meest realistische scenario. Na een tegenvallende eerste seizoenshelft waarin één overwinning en één gelijkspel werd gerealiseerd, is het gat met een veilige plek al elf punten. De voortekenen van het uitduel met Havelte zijn echter goed. Hoofdtrainer Patrick Visser zag zijn ploeg afgelopen zondag scherp en fris oefenen tegen Kuinre, waar het dan ook met 2-0 van won.

   Ten slotte komt DOS’63 in de vijfde klasse A voor het eerst weer in actie sinds de winterse onderbreking. De ploeg van Lambertus Nijenmanting bezet een stabiele plek in de middenmoot en speelt zondag thuis tegen laagvlieger Wapserveen. DOS’63 heeft dit seizoen al geregeld laten zien goed mee te kunnen met de ploegen in de top van het klassement, maar laat regelmatig punten liggen tegen de ‘kleintjes’. De wedstrijd tegen Wapserveen is een goed moment om daarmee af te rekenen.

   Korfbal
   De korfballers spelen door de praktische voordelen van de zaalcompetitie alweer enkele weken in competitieverband. In de 1e klasse A won KIOS afgelopen zondag in eigen huis een heerlijke wedstrijd tegen het laaggeplaatste KZ Danaïden met 30-14. Aankomende zondag treft het met Refleks weer een tegenstander uit de onderkant van het klassement. De ploeg van Adri Kok zal echter moeten waken voor onderschatting wil het in Rijswijk met soortgelijke cijfers winnen.

   In de 2e klasse A speelt ZKC’19 tegen directe concurrent Rodenburg. De ploeg van Albert Kuiperij ‘verloor’ afgelopen zondag een punt in een vervelend duel met SIOS. Aankomende zondag zal het in Leek dan ook willen winnen om het goede gevoel te herstellen en een stevige plek in de top drie van het klassement te realiseren.

   Geplaatst op Vrijdag 03 Februari 2017 | © Streekradio 2017


  Overige:

 •  23-02-2018 
  Regio stevent af op ‘kunstgrasweekend’
 •  02-02-2018 
  Voorbeschouwing DNO Sportweekend
 •  26-01-2018 
  DNO Sport: meeste ploegen komen de winterstop uit
 •  19-01-2018 
  Trainercarroussel DNO Sport
 •  10-01-2018 
  Trainerscarrousel DNO Sport
 •  10-01-2018 
  Dennis van Toor nieuwe trainer VV Staphorst
 •  04-01-2018 
  11 jan.: Themabijeenkomst Voeding als Preventie en Medicijn
 •  01-01-2018 
  2018! Streekradio = DNO
 •  27-12-2017 
  Vinkenvleugel Vijftig op Streekradio
 •  24-12-2017 
  Die schonsten Weihnachts-Hits bij de Streekradio.
 •  23-12-2017 
  Eindejaarsprogrammering Streekradio
 •  19-12-2017 
  Voorronde Protos Weering toernooi live te volgen op StreekTV
 •  16-12-2017 
  DNO Sport sluit 2017 af
 •  08-12-2017 
  Derbykraker en kijk-omhoog-of-naar-beneden-duels in DNO Sport
 •  01-12-2017 
  DNO Sport: interessant programma in koud decemberweekend
 •  28-11-2017 
  12 december: presentatie natuur in Drenthe en Scandinavie
 •  18-11-2017 
  Overvol programma in DNO Sport
 •  10-11-2017 
  Aangepaste invulling uitzendingen DNO Sport
 •  03-11-2017 
  Derbyzondag in DNO Sport
 •  27-10-2017 
  Voorbeschouwing DNO Sportweekend
 •  20-10-2017 
  Beperkt programma in DNO Sport
 •  19-10-2017 
  Samenvatting VV Staphorst-SV Huizen zondag op StreekTV
 •  06-10-2017 
  Vol en mooi programma komend sportweekend
 •  29-09-2017 
  DNO Sport met vol programma de herfst in
 •  22-09-2017 
  Voorbeschouwing DNO Sportweekend
 •  15-09-2017 
  DNO Sport: beslissende bekerronde
 •  15-09-2017 
  DNO Sport op maandag tijdelijk ingekort
 •  08-09-2017 
  Veel bekervoetbal in DNO Sport
 •  01-09-2017 
  Eindelijk: sportseizoen start weer
 •  28-08-2017 
  Start nieuwe seizoen DNO Sport
 •  22-07-2017 
  Ier wint kwalificatie CH De Wolden
 •  19-06-2017 
  Hiske Schipper opent theaterkuilseizoen
 •  19-05-2017 
  Bekerfinale, nacompetitie en korfbalderby in DNO Sport
 •  12-05-2017 
  DNO-clubs sluiten competitie af
 •  05-05-2017 
  DNO-sport kijkt vooruit op heerlijk weekeinde.
 •  28-04-2017 
  Beslissingen komen dichterbij in amateurvoetbal
 •  22-04-2017 
  Weken van de waarheid in DNO Sport
 •  14-04-2017 
  Druk inhaalweekend in DNO Sport
 •  14-04-2017 
  Falieberg Festival: theater tussen de bomen
 •  14-04-2017 
  Vroege vogelexcursie op 15 april
 •  07-04-2017 
  DNO Sport: een mooie zaterdag en een Super Sunday
 •  23-03-2017 
  Woldenderby hoogtepunt DNO Sportweekend
 •  22-03-2017 
  30 maart: Astrid Kant over weidevogels
 •  18-03-2017 
  Volledig programma amateurvoetbal in DNO Sport
 •  15-03-2017 
  Wolden's Got Talent 2017
 •  10-03-2017 
  Voorbeschouwing DNO Sport 11 en 12 maart
 •  03-03-2017 
  Opnieuw inhaalweekend in DNO Sport
 •  24-02-2017 
  DNO Sport in het teken van het zaterdagvoetbal
 •  17-02-2017 
  Vier burenruzies in veelbelovend DNO Sportweekend
 •  11-02-2017 
  Koning Winter neemt regie weer over
 •  27-01-2017 
  DNO Sport ontwaakt uit winterslaap

 • Zoeken
   

  Uitzending gemist?

  Word vriend of volg ons

  Advertentie
  (c) Streekradio.com
  Voortman Pesse Showroom
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Kuiper
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Bouwbedrijf Reins
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Muziekhandel Klein
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Ter Meer
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Petite Mangerie
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Optiek Ruinen
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Schoonmaakbedrijf Verschoma
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Woningstoffering Heidbuurt
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Marco Optiek
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Autobedrijf Henk Boertien
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  uwTuinWinkel
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Kampus Dierenhotel
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  AD Autoservice Henk Kelly
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Richard Thalen Hoogeveen/Meppel
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Regiobank
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Stuifzand Allerhande
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Schoonmaakbedrijf Verschoma
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Groenvoorziening Hilko Bakker
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Schildersbedrijf Westerbeek
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Bouwcenter Concordia
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  CDHal Ruinen
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Ineke Vos Mode
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Kloezen Servicedienst
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Vepa
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Juwelier Dekker
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Water Plaza
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Bouwspecialist-XXL
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  AH Catering
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Tapijt & Slaap Toko Hoogeveen
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Richard Thalen Hoogeveen/Meppel
  (c) Streekradio.com

  (c) Streekradio.com
  Ballast & Hilbrink
  (c) Streekradio.com


  Ook adverteren op de Streekradio?
  Overzicht Adverteerders

  Streekradio Maandag
  0:00 Nachtw8
  De beste klassiekers en hits van dit moment voor de echte nachtbraker
  6:00 DNO in de ochtend
  Lekker wakker worden met muziek, nieuws en informatie uit de streek
  9:00 DNO Werkt!
  De beste (pop)classics en het laatste nieuws, weer en verkeer
  12:00 Lunchpauze
  Hits & Classics
  13:00 DNO Werkt!
  De beste (pop)classics en het laatste nieuws, weer en verkeer
  16:00 DNO Onderweg
  Met nieuws, weer, verkeer en de beste (pop)classics brengen we je thuis
  19:00 DNO Sport
  Sport uit de regio!
  20:00 Crossroads Radio
  Kees de Haan
  22:00 De avond van DNO
  Je avond op DNO is genieten van de grootste hits allertijden
   Streekradio Internet Bekijk overige programma's


  | Copyright © 2006 - 2018 Streekradio Internet | Vacatures | Disclaimer | Contact & Colofon | Streekradio Luisteren |